O nama

Osnovna djelatnost kompanije Atlantix Travel je organizacija putovanja po Crnoj Gori i susjednim zemljama, kao što su Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Albanija. Takođe se bavimo iznajmljivanjem automobila (Rent-a-Car), organizacijom individualnih ekskurzija, iznajmljivanjem motornih jahti i jedrenjaka. U odeljku "Ekskurzije" možete vidjeti koje destinacije nudimo za grupne ture, a u odjeljku "Rent-a-Car" - koje automobile posjedujemo. Prilikom iznajmljivanja jednog od automobila koje možete naći u ponudi ne ostavljate depozit. Sarađujemo sa više kompanija širom Crne Gore koje se takođe bave iznajmljivanjem automobila. Kontaktirajte nas kako biste dobili više informacija, ili ukoliko Vas interesuje automobil koji nije ponuđen na sajtu.

Atlantix Travel Vam pruža priliku da upoznate Crnu Goru, da vidite najljepša mjesta i čujete interesantne činjenice, legende i priče od profesionalnih vodiča. Svake sezone hiljade zadovoljnih klijenata su oduševljeni ljepotom ove divne zemlje zahvaljujući uslugama naše kompanije!

Atlantix Travel ima više poslovnica širom Budvanske rivijere: u Budvi, Bečićima i Rafailovićima. Direktor kompanije je Mikan Raičević, dok u svakoj poslovnici ćete naći menadžera prodaje kojem se možete obratiti ukoliko imate pitanja.