Rafting Tarom!

REZERVIŠITE IZLET

Individualo

Grupno


Individualo
Grupno

Prilikom rezervacije plaćate 30% od cijene izleta, a ostatak se plaća u autobusu

Izlet započinjemo vožnjom udobnim autobusima kroz živopisne i tako tipične crnogorske krše, preko Nikšića, doline Pive, brane Mratinje pa sve do Šćepan-polja smještenog u dolini rijeke Tare, na samom sjeveru zemlje. Kanjon reke Tare se smatra jednim od najljepših na čitavoj planeti. Na najdubljoj tački, izmereno je čak 1300 metara – i to je brojka koja ovaj kanjon postavlja odmah iza velikog kanjona u Koloradu, najdubljeg na svijetu! Ovaj magični kutak krije u sebi nebrojena blaga u vidu geoloških svjedočanstava o istoriji planete, ali i raskošne flore i faune. Prepoznat od strane UNESCO-a, kanjon Tare je svrstan u dragocenu svjetsku baštinu.

Izlet počinje u rano jutro, a prije dolaska na granicu sa Bosnom i Hercegovinom, prolazi se pored Podgorice, Nikšića, i rijeke Pive.

Put nas zatim dovodi i do brane na Pivi koja je, sa svojih 220 metara, najviša u Evropi. Pauzu u putu pravimo na mjestu gde će vam poslužiti zdrav i tradicionalan doručak dok uživate u panorami. Mini-bus vas zatim odvozi do mjesta odakle počinje vaša avantura! Rafting Tarom traje 3 sata, tokom kojih prelazite čak 18 km ovom rekom koju zbog njene izuzetne čistoće nazivaju i suzom Evrope. Neverovatna lepota prirode kojom prolazite, potpuno će vas očarati a vi ćete sa lakoćom ukrotiti ovu nestašnu reku. Kada je savladate i sprijateljite se sa njom, vrijeme je za rastanak. Izlet zaokružujemo večerom u istom restoranu sa panoramom kojom se pruža vaš novi prijatelj – rijeka Tara.

U cijenu izleta je uključeno: prevoz komfornim autobusom, stručni vodiči, doručak, ručak, oprema za rafting, bezbijedosna oprema, stručni skiper

U cijenu izleta nisu uključena pića.

Savjet: Rafting nije dozvoljen djeci mlađoj od osam godina a sva djeca starijeg uzrasta moraju biti pod konstantnim nadzorom roditelja.

Informacije

Telefon: +382 68 576 666
+382 63 276 275
E-mail: info@atlantixtravel.com
Adresa: Jadranski put BB,
Budva 85310, Montenegro

Kontakt